Prison Escape 2020

Prison Escape 2020

Wie wilt er niet ontsnappen uit een gevangenis.

Deze unieke activiteit bied de mogelijkheid om te ontsnappen uit de Koepel in Breda!
Binnen 3 uur moet je proberen op vrije voet te komen.

Lukt het jou om uit handen te blijven van de bewakers?

Inschrijving gesloten

Wat is Prison Escape

Prison Escape is de enige echte “prison escape” beleving ter wereld en is nergens anders te ervaren.
Tijdens de 3 uur durende beleving krijg je het gevoel de hoofdrolspeler te zijn in je eigen film. Onder begeleiding van 80 acteurs waan je jezelf als een echte gevangene.

Prison Escape vindt plaats op een unieke locatie: De koepelgevangenis in Breda. Binnen in de koepel ervaar je een gesloten wereld die vol zit met de orginele sporen van oud gedetineerden zoals de Drie van Breda.

Je zal samen ervaren hoe het is om een gevangene te zijn onder het strenge regime van gevangenis directeur Henk Keizer. Na een mislukte aanslag op zijn leven in de Noordsingel gevangenis in Rotterdam is hij weer terug! Ontsnappen is je doel, maar de bewakers zijn scherp, streng en houden je goed in de gaten!

SPEELTIJDEN:

Vrijdagavond 24 januari (19:00 - 22:00)
Zaterdagochtend 25 januari (10:15 - 13:15)
Zaterdagmiddag 25 januari (14:30 - 17:30)

Zorg dat je een kwartier voor aanvang aanwezig bent.


LET OP:

Minimum leeftijd: 18 jaar

Tijdens de beleving wordt er niet gekropen, geklauterd of geklommen. Er zijn wel momenten waarop gerend of opgedrukt kan worden. Voor diegene waarbij dit niet haalbaar is wordt vrijstelling verleent zodat zij wel kunnen deelnemen aan de beleving.
Zwangere vrouwen of mensen met een medische beperking kunnen (tot op zekere hoogte) ook meedoen. Geef dit altijd door in het opmerkingen veld.

Alle persoonlijke spullen (jassen, tassen, sieraden, telefoons, horloges etc.) dienen in een persoonlijk kluisje te worden gestopt. De kluisjes worden gratis ter beschikking gesteld en elke deelnemer draagt zijn eigen sleutel bij zich. Alle deelnemers worden gefouilleerd voorafgaande het betreden van de gevangenis. In het geval van medische hulpmiddelen, medicijnen en / of beschikbaarheidsdiensten worden er uitzonderingen gemaakt.
Geef ook dit aan ons door via de opmerkingen.

Deelnemers worden gevraagd om een aansprakelijkheidsformulier te ondertekenen.

Aangezien Prison Escape een 3 uur durende actieve beleving is vragen wij of je gemakkelijke kleding aan kan trekken. Je krijgt een gevangene-overall aan (deze wordt over de kleren aangetrokken). Houdt rekening met het weer, Prison Escape speelt deels buiten af.

Tijdens Prison Escape wordt van elke gevangene een mugshot gemaakt. Deze foto, samen met de groepsfoto welke aan het eind van de game wordt gemaakt, worden binnen een week na het event op de Facebook pagina van de Prison Escape geplaatst.

 

 

Data

  • 24-01-2020 Prison Escape de Koepel Breda - Avond (wachtlijst)
  • 25-01-2020 Prison Escape de Koepel Breda - Ochtend
  • 25-01-2020 Prison Escape de Koepel Breda - Middag (wachtlijst)

Mogelijke deelnemers

PV leden met eventueel 1 introducé

Inschrijfperiode

15 november 2019 t/m 31 december 2019

Kosten

PV Lid: €25,00

Introducé: €45,00

( max. 50 pers. per tijdstip, daarna beperkte reservelijst )

Wat krijgt u hiervoor?

Een unieke "escape room" in een echte gevangenis