Op de agenda

Hieronder kunt u zien welke leuke activiteiten we in de planning hebben

( Door veel gelijktijdige inschrijvingen voor de cadeaubon kan het soms voorkomen dat de pagina even niet bereikbaar is, probeert u het dan op een later tijdstip nogmaals, de inschijving kunt u nog tot 1 september doen )

cadeaubonnen PV 2.JPG

Extra-tje voor alle PV leden

Door het wegvallen van activiteiten dit jaar willen we toch onze PV leden iets extra aan bieden. we zijn uitgekomen op een activiteit met voor elk wat en niet gebonden aan de regels die wij als PV aan moeten houden i.v.m. de landelijke richtlijnen.

( Door veel gelijktijdige inschrijvingen kan het soms voorkomen dat de pagina even niet bereikbaar is, probeert u het dan op een later tijdstip nogmaals, de inschijving kunt u nog tot 1 september doen )

Tina Turner

Beleef het levensverhaal van de "Queen of Rock 'n Roll"

Vertrektijd Bravis BoZ : 17.00 uur        Vertrektijd Bravis RSD : 17.30 uur

Verwachte aankomsttijd Beatrix theater Utrecht : 19.00 uur.

Verwachte vertrektijd Beatrix theater Utrecht : 23.30 uur.

Afgelast i.v.m. landelijke ontwikkelingen.

Klik op " Meer info " om te lezen hoe wij de afhandeling van het inschrijfgeld aan u terug gaan bezorgen

• stedentrip.png

Stedentrip met vlucht 2020

Afgelast i.v.m landelijke ontwikkelingen

Een 3-daagse stedentrip, met vlucht naar een nog nader te bekijken bestemming

Reis wordt verplaatst naar 2021, ontwikkelingen in het buitenland rondom de corona crisis laten te veel onduidelijkheden dit jaar om zo'n reis nu te gaan organiseren

• Film.jpg

Bioscoop 2020

De personeeels verening organiseert een avondje bioscoop voor haar leden, dit is een activiteit met eventueel 1 introducé.

• Sinterklaas.jpg

Sinterklaas 2020

Natuurlijk komt ook in het jubileumjaar 2020 Sinterklaas weer de kinderen van de PV van het Bravis ziekenhuis bezoeken.

Het beloofd dit jaar een extra mooi spectakel te worden.

Verdere informatie volgt

• kerstbingo.jpg

Kerstbingo 2020

Alle leden kennen wel de gezellige bingo, zo net voor de Kerstdagen. Deze traditie zetten we voort!

• Bravis.jpg

Oud medewerkersdag 2020

In afwachting van de landelijke ontwikkelingen heeft de organisatie van deze dag de voorbereidingen niet opgestart.