Op de agenda

Hieronder kunt u zien welke leuke activiteiten we in de planning hebben. Vanwege wijzigingen in maatregelen kan het programma nog bijgewerkt worden of kunnen activiteiten geannuleerd worden.

• go-kart-1080492_1280.jpg

Ben jij een echte snelheidsduivel?

• pardoes-pardijn-videoland-persbericht-3000x2000 (1).jpg

Familiedag Efteling 2024

Beleef betoverende momenten.

Ga dit jaar gezellig en voordelig mee met de PV naar de Efteling

Alles is mogelijk in onze wereld vol wonderen.

Het is alleen mogelijk om aan deze activiteit deel te nemen als je ook mee gaat met de bus (dus niet met eigen vervoer, u gaat hier mee akkoord op moment van inschrijven )

• Pup quiz.jpg

Pubquiz 2024

Gezellig een avondje uit met of zonder collega's. Welke groep heeft de meeste kennis in huis?

Inschrijving gesloten