Kerstbingo 2020

Bergen op Zoom 11-12 & Roosendaal 15-12

Alle leden kennen wel de gezellige bingo, zo net voor de Kerstdagen. Deze traditie zetten we voort!

Afgelast i.v.m. landelijke ontwikkelingen

We hebben er weer vertrouwen in dat de belangstelling als vanouds is voor deze gezellige dagen voor Kerst, waarvoor we u de Bergse en de Roosendaalse variant aanbieden.  U kunt slechts aan één van beide bingo's deelnemen.

Waar en wanneer?

Bij binnenkomst word u op naam gecontroleerd.

De Kerstbingo vindt op locatie Bergen op Zoom plaats op 11 december en wel in Party Restaurant Rozenoord

De bingo begint om 20.00 uur, de zaal is open om 19.30 uur.

=============================================================================================

De Kerstbingo vindt op locatie Roosendaal plaats op 15 december en wel in Café-restaurant Zeelandia (Bloemenmarkt 19, Roosendaal).

De bingo begint om 19.30 uur, de zaal is open om 19.00 uur.

Deelnamevoorwaarden voor beide vestigingen:

- De minimumleeftijd is gesteld op 12 jaar.

- Max. aantal in Bergen op Zoom = 150 personen

- Max. aantal in Roosendaal = 180 personen.

De spelregels

U gaat op eigen gelegenheid naar de bingo waar u zich in Bergen op Zoom aanmeldt tussen 19.30 uur en 19.55 uur. U ontvangt dan uw bingokaart en zoekt een plekje in de zaal. Voor Roosendaal meld u zich aan tussen 19.00 uur en 19.25 uur zoals u al gewend bent.

Tussen de rondes door is er gelegenheid voor een hapje en een drankje.

Het spel is eenvoudig. Voor elke ronde wordt gezegd waarvoor er gespeeld wordt. Telkens worden er nummers afgeroepen. U streept ze af op uw kaart  ( zorg er wel voor dat ze leesbaar blijven ) en als u in het betreffende gebied alle nummers heeft gestreept dan roept u bingo.

*Door deel te nemen aan deze activiteit stemt u er mee in dat evt. gemaakte foto’s en/of filmpjes voor PV doeleinden gebruikt kunnen gaan worden

• 11-12-2020 Party restaurant Rozenoord. (Beukenlaan 14 Bergen op Zoom)
  • 15-12-2020 Café-restaurant Zeelandia (Bloemenmarkt 19, Rsd.).

PV leden met eventueel introducé Indien het max. aantal deelnemers voor de sluitingsdatum is bereikt stopt de inschrijving voor die datum.

10 november 2020 t/m 10 november 2020

PV leden € 5,00

Introducé € 7,50

* Bergen op Zoom: set bingokaarten + 1 x koffie/thee + 1 consumptie