Workshop Cocktails maken

Workshop Cocktails maken

met muziekbingo

Een leuke online cocktailworkshop met muziekbingo!

In deze leuke online workshop door Café 't Slik kan je vanuit je eigen huiskamer genieten van heerlijke cocktails, leuke muziek, gezelligheid en volop interactie! 

In de workshop wordt je begeleid bij het maken van 2 verschillende cocktails, waarvan je de ingrediënten allemaal thuis bezorgd krijgt. Het enige waar je zelf voor moet zorgen, zijn ijsblokjes, een snijplank en een mesje.
Heb je liever een mocktail (non-alcoholische cocktail), geef dit dan aan bij de inschrijving.
De cocktails die gemaakt worden, zijn de Long Island Iced Tea en de Mojito.

Tussen de cocktails door spelen we gezellig een paar rondjes muziekbingo. Streep op je bingokaart aan als het nummer wat gespeeld wordt erop staat. En heb je als eerste 1 rij, 2 rijen of een volle kaart? Neem dan contact op met de studio en maak kans op één van de prijzen!

Na de inschrijving ontvang je een pakket met alle materialen voor het maken van de cocktail (cocktailshaker, strainer, ijstang, maatbeker en lepel), de ingrediënten die benodigd zijn voor de cocktail, bingokaarten voor de muziekbingo en een uitleg hoe alles zal gaan lopen. 

De pakketten worden bezorgd door Café 't Slik op het adres waarop wordt ingeschreven. Zorg er dan ook voor dat dit correct is! Met deze inschrijving ga je akkoord dat de ingevulde gegevens gedeeld worden met Café 't Slik.

De workshop met de bingo zal ongeveer 2,5 tot 3 uur duren, aanvang 19:30. 
Zoals hierboven vermeld, worden de pakketten door Café 't Slik bezorgd. Mocht het pakket bij buren afgeleverd mogen worden, vermeld dit dan bij de opmerkingen.

 

Data

  • 28-05-2021

Tijd

19:30 aanvang

Mogelijke deelnemers

Alleen voor PV leden

Inschrijfperiode

1 mei 2021 t/m 12 mei 2021

Minimaal aantal deelnemers

25

Kosten

€19,-

Wat krijgt u hiervoor?

- Een 2,5 tot 3 uur durende workshop met muziekbingo
- Pakket met alle ingrediënten voor de cocktails
- Materialen voor het maken van de cocktails (cocktailshaker, strainer, ijstang, maatbeker en lepel)
- Bingokaarten voor de muziekbingo

Zelf regelen:
- IJsblokjes
- Snijplank
- Mesje